Recently we have published Exclusive Interview of Mehak Ali and today we have another most famous celebrity with us who earned respect and a lot of fame in Modeling, Drama Industry and in Music as well.

Muskan Jay's Exclusive Interview

We’re talking about Muskan Jay, and today we are going here to publish Exclusive Interview of Muskan Jay in which you will get to know everything about Muskan Jay. So, here you go;

Q1: First of all I want to say you a hearty welcome?
Ans: Thank you so much and I am to be there on muzent.
Q2: How are you and what’s going on these days?
Ans: I am fine and now days I am working on my upcoming music.
Q3: What is your real name and what’s the logic behind your name Muskan Jay? Is it a style?
Ans:  Actually my full name is Muskan Abdul Jalil so I gave a style to the word Jalil so it became MUSKAN JAY.
Must Read: Interview With Bhangra Style Singer Sofia Kaif
Q4: What was your first song ever?
Ans: My first song was Chain Aye Na.
Q5: What is the name of your first drama serial?
Ans: I did first drama serial HAYA from Ary Tv whose director was Abdullah badni.
Q6: You came toward music from drama or from drama toward music?
Ans: Actually I started modeling before these two and then I went toward Drama industry and after that I became a singer.
Q7: Who introduced you in industry?
Don’t Miss: Exclusive Interview of Sitara Ali
Ans:  No one introduced me into industry today I became what because of me and I think that’s why it took a long time to reach on my destination.
Q8: Who helped you a lot in industry?
Ans: Ahh no one helped me in industry but there were a lot of people who wanted to cut my way.
Q9: When did you get married?
Ans:  It was 02/02/ 12 when this lovely thing happened to me.
Q10: It was supposed to be love marriage or arrange?
Ans: hahaha It was pure arrange marriage but after I got married I fell in love with my husband.
Q11: Now what’s your future planning?
Ans: I will do something different and something unique.
Q12: What do you want to say to your fans?
Ans: Today I became Muskan Jay because of ALLAH and my fans and I am expecting the same support from them as they did in past.
Q13: Any message you want to give to new artists?
Ans: Nothing because new artists are more talented than us and they are doing things more batter than in which we have done.


 


Leave a Reply