Interview With TaZzZ The Voice Behind AyaanRecently we had interview with sofia kaif and today we are going to publish the interview of another celebrity who sung the song Ayaan. But before going to publish his interview I want to say something about his song Ayaan.

“When the first time I played this song I saw the name of my city Mian Channu, it made me curious to watch full video. So, when I finished watching the video, I said to my self; “Yaar Banday Ne Boht Acha Message Diya Hai”

I request all of you to kindly listen this song you will find a great message in the video.

Now I am going to publish Interview of TaZzZ Music

Q1: Asalaamualaikum and Welcome to Muzent.com

Ans: WaleikumAsalaam, thank you for having me, it’s my pleasure.

Q2: How is your Ramadan going?

Ans: Alhamdullilah its going great, I love the peace that I gain during this blessed month.

Q3: First of all we want to know your real name?

Ans: Tanveer.

Q4: Well you live in UK but usually you wear Pakistani clothes (ShalwarKameez) what is the reason behind this?

Ans: I’m a pure Punjabi Pakistani from heart, I like to represent our culture, I may live in the UK but I haven’t forgotten my roots, I am very close to the motherland, I have been wearing ShalwarKameez ever since I was a kid in my house or when I go to the mosque, its very comfortable. I have more Pakistani clothes then western clothes.

Q5: How did you come into the music industry?

Ans: I have had a passion for music from a very young age; I always knew I wanted to be a musician, so I just worked towards fulfilling my dream.


Q6: Recently you released a beautiful song“Ayaan” What was the idea behind this?

Ans: ‘Ayaan’ is my heartbeat, the idea for this song started in 2013, it’s very personal & close to my heart, I wanted to show a different side of me to people which they have never seen before and I’m overwhelmed by all the success it has received all over the world. ‘Ayaan’ makes me feel so proud and I’m so happy that I got the chance to represent Pakistan.

Q7: Reason for giving it name “Ayaan”?


Ans: For those who don’t know “Ayaan’ means Allah’s blessing and that’s exactly what it is.

Q8:Which type of music you make?

Ans: I don’t just stick to one genre of music, it all depends on the mood I am in, and as a music producer I can make any type of music.

Q9: What advice would you give to new artists?

Ans: Believe in yourself.

Q10: Any message for your fans?

Ans: I just want to say THANK YOU for all your continued support, without you I am nothing. I love you all.

So it was the interview with the voice behind the Ayaan. So Kindly join Tazzz Music on facebook. And at the end also watch the video of his song Ayaan.


According to Ary Musik the video and audio of the Ayaan got 100% rating which is the massive success of the video. It want to request you that kindly listen and share this song with your friends and family and share the message which video contains in itself.


Leave a Reply