Its since long we have not published interview of any artist after exclusive interview of waqar raajbut today we are back again and this time we are going to publish Sitara Ali’s Interview but before we publish her interview you should know about Sitara who is slowly slowly going toward her destination. Sitara Ali Interview

Must Read: Interview With Bhangra Style Singer Sofia Kaif

Sitara Ali is young talented Pakistani singer who took her start from her debut single Tur Gaye O and after that she has released Maula song and also done a song with Asar Shah. Now here we are going to publish exclusive interview of Sitara Ali.

Q1: Welcome to MuzEnt.
Ans: Thank You so much for the honor.
Q2: Tell us about your, education and background etc?
Ans: My qualification is B.com and our background not relates with music
Q3: How did you come into music industry?
Ans: With a support of brother and papa and mama permission and my personal interest in music

Sitara Ali Interview on MuzEnt
Q4: Who was your inspiration for music?
Ans: Lata jee, richa sharma ‘atif aslam , raishma jee and Ali zafar .
Q5: What was the name of your debut song?
Ans: My debut song was Tur gaye o janiya.
Q6: Say something about your musical journey?
Ans: sometime I face the hurdles and sometime my music teacher guide me which clear the difficulty from my music life .I really enjoyed that moments and company of good people’s. Thanks Allah pak
Q7: Who helped you most in your journey? Who gave you advices?
Ans: God help me in this journey and Sister’s are Always advise me .

Also Read: Chit Chat With ‘Malaika Faisal’ [Exclusive Interview]
Q8: What do you do now a days?
Ans: working on music Alhamdullilah .
Q9: What is your message to your fans?
Ans: your support will make me a big Star
keep supporting thank you .
Q10: Any message for new artist?
Ans: if you want to become a real artist and you want to touch the peak of your profession then be sincere with your work. May Allah help you Good luck Ameen.
Thanks Allah pak



Leave a Reply