Few days ago we shared Woh Pal by Tripet Garielle and today we bring her back on muzent with her exclusive interview in which you will get to know many things about her. So, here we are going to publish exclusive interview of Tripet Garielle.

Exclusive Interview With Tripet Garielle

Q1: Welcome to MuzEnt.
Ans: you are welcome.
Q2: Tell us about your, education and background etc?
Ans: education, I got a degree and it was only after that that I realised i’m not a business woman. i’m an Artist. I’ve always been into the arts, learning instruments, sewing, dancing, poetry writing and singing is a passion I had from a very young age but never got the chance to follow due to always being pushed into academic subjects by my parents. I used to sing along to Yeh Vada Raha songs on a tape recorder at the age of 11. It wasn’t until 10 years later, I put together my desire to learn new languages, songwriting and music all came together.

Must Read: Interview With Bhangra Style Singer Sofia Kaif
Q3: How did you come into music industry?
Ans: This is a funny story, actually I always had a passion for Bollywood music since the age of 11 but it wasn’t until my 20’s when I was on a date with an Actor when I thought to myself “hmm I need to get myself into a formal training class for singing so that I can have something to talk about with him on our dates.”
Q4: Who was your inspiration for music?
Ans: Lata Mangeshkar and Shreya Goshal
Q5: What was the name of your debut song?
Ans: Palkaan
Q6: Say something about your musical journey? and all about your passion for singing in urdu or hindi?.
Ans: I’m no ordinary Artist. My ideas are eccentric and eye catching hence the extreme fan base in a short space of time. I’m An Artist with a Vision – I have clear vision to ‘crack Bollywood’. I always wanted to sing in Urdu / Hindi and even though I faced a lot of challenges around accent etc I never let it get me down – I worked at it.. and worked hard.

Also Read: Chit Chat With ‘Malaika Faisal’ [Exclusive Interview]
Q7: Who helped you most in your journey? Who gave you advises?
Ans: I had several mentors, music coaches and advisers however the biggest teaching has been by Atif Ali my current producer / director as the minute you enter his studio its almost like you know nothing. He makes you put theory into practice to the point practice overrides theory and you let yourself go of all your inhibitions to the point you are learning by doing.
Q8: What do you do now a days?
Ans: Working on my new material, and of course preparing for my album release which is very exciting.

Related Interview: Exclusive Interview of Sugarzzz on MuzEnt
Q9: What is your message to your fans?
Ans: Of course without my Luvsters, there would be no music.
Q10: Any message for new artist?
Ans: Dreams are easy to dream but hard to follow. if you cant follow them, don’t waste your time dreaming them.



Leave a Reply