It’s since long that we’ve not interviewed any artists on MuzEnt but finally today I am going to publish Exclusive Interview With Aliha Chaudry. So, here you go.

Aliha_Chaudey_exclusive_interview

Previously Shared: Ho Jao Aazad by Zoe Viccaji (Music Video Released)

 

Q1: First of all we want to say welcome to you.
Ans: Thank You!

Q2: How did you come into music industry?
Ans: I was always passionate for music so I guess It was both luck and hard work ­čÖé

Q3: Who was your inspiration for music?
Ans: my inspiration was nusrat fateh ali khan

Q4: What was the name of your debut song?
Ans: Debut song was a cover song Sanuu Ek Pal Chain by Nusrat Fateh Ali Khan which became a rage

Also Read: Exclusive Interview Of Mehak Ali on MuzEnt

Q5: Say something about your musical journey?
Ans: my musical journey has taught me a lot, how different experience shape you as a person and how strongly it impacts your music

Q6: Who helped you most in your journey? Who gave you advises?
Ans: Honestly, I think i learnt a lot along the way .. There wasn’t exactly anyone who helped me out or advised me to make some major changes when it came to my musical
Journey.. I had to keep faith in myself and Pulling off what i believed in

Q7: What do you do now a days?
Ana: I host an evening show and its a great experience as its a live show, i make music do concerts too.

Aliha Chaudry Interview

 

Q8: What is your message to your fans?
Ans: Message to fans: believe in yourself and never give up.. You ll get there.. Keep faith

Q9: Any message for new artist?
Ans: Message to new artists: follow your heart and find out about your strengths so that you can do the job well

Q10: When will you drop your new song?
Ans: My song Kahani just came out last month, i’m singing in few upcoming movies as a playback singer so you ll seeing that soon now.