Its been very long that we have not published interview of any artist but now you don’t have to wait because today we are going to share the Exclusive Interview of Waqar Raaj. And I hope you will be excited for Waqar Raaj’s interview. But let me tell you before that Waqar Raaj is the same guy who released hits songs like Jago Pakistan and Main Tera Hoon and many more in the list. So, Here we go

Waqar Raaj Interview

Q1: First of all I want to say you a warm welcome to muzent.

Ans: Thank You so much! It’s honor to be with you guys.

Q2: How are you?

Ans: I am quit good. Thank You for asking.

Q3: First of all tell us that what is your real name?

Ans: My real name is Waqar Hussain and I’m an artist known as Waqar Raaj.

Q4: What’s the logic behind your artistic name Waqar Raaj?

Ans: Actually I am Punjabian Rajppot that’s why I took my identity and originality in my name also as Waqar Raaj.

Also Read: Interview With “TaZzZ” The Voice Behind Ayaan


Q5: What was your debut song?

Ans: My official debut song was Ye World Cup Apna Hai which I released on cricket world cup 2015.


Q6: What was your feeling when you released your debut song?

Ans: I was very excited and motivated even I can still feel that warmth and energy.

Q7: Who helped you in music industry?

Ans: The permanent friends who helped me in the industry. Arbaz Ak (My Manager) is one of those guys who helped me a lot for making my career.

Must Read: Interview With Bhangra Style Singer Sofia Kaif

Q8: What are your future plans for music?

Ans: I am coming up next with very energetic Hiphop, Rap and RnB numbers with unique urdu lyrics and lovable beats. And I am very much sure my listeners will love these records.

Q9: What message you want to give to new artists?

Ans: I will just say to them; “Believe in yourself and make good music then no one will be there who can stop you to achieve your dreams”.

Q10: Anything you want to say for your fans?

Ans: For my fans I will say “Mere Fans Meri Jaan Hain”


Leave a Reply