Exclusive Interview of Sugarzzz on MuzEntRecently we have interviewed with TaZzZ and Sofia Kaif and today we are going to publish the Exclusive Interview of Sugarzzz on muzent.com . Actually I was away from technology that’s why Interview of Sugarzz delayed for many  but as now I came back to my home so here we are going to share the exclusive interview of Sugarzzz for her loving fans.
Q1: First of all we want to say welcome to you.
Ans: Thank you and it’s a pleasure to be here and to be interviewed by you.

Q2: Tell us what does your name mean, education and background etc?
Ans: My real name is Sweta Bhatt that means wonder woman in Sanskrit. Whereas my artist name is Sugarzzz meaning sweetness overloaded, named by my work team and my dearest brother. I am a songwriter, singer and a performer. I practice pop more than any other genre of music. All my life I have been in living in the Middle East. I love Dubai because not only I reside here but also it’s where I got a refined direction for my career. I am a pharmacy graduate who was passionate about music since childhood. I started my career as a songwriter when I was in college and I used to do it as a hobby and to earn some extra money. This eventually turned into my alternate profession. I belong to a family where everyone is only and only into medical and medicines, I’m like the black sheep of my family. Loving it!

Must Read: Interview With Bhangra Style Singer Sofia Kaif
Q3: How did you come into music industry?
Ans: As I mentioned prior that I m a songwriter/lyricist first Singing followed. I have written songs in Gujarati and in Hindi for lot of known artists. I have worked in collaboration with lot of local talent in Dubai, But my official single Bhuladiya was release in October 2014.
Q4: Who was your inspiration for music?
Ans: The legend Bob Marley, who gave his everything to music is someone who I really look up to and the main timber about him that influences me is his will power.
Q5: What was the name of your debut song?
Ans: Bhuladiya was my first debut song released under crescendo music record.
Q6: You write own lyrics? Tell us something about it?
Ans: Yes, I write my own lyrics and I started my journey as a songwriter. I believe I am born with a poetic heart and a warrior head… generally I get a lot of compliments for my writing. I started writing when I was 15 yrs of age. I used to write when I was happy, sad, angry, scared. I use to pen it down and then destroy it secretly as the moment passed. Didn’t want anyone to know how I feel. The minute I stopped destroying it and cherishing my emotions, the lyricist in me was born.
Q7: Say something about your musical journey?
Ans: My musical journey has been as interesting as the musical chords. I do not believe in taking right decisions, I take decisions and make it right. I had to struggle to begin with and that started from home. I had to make my parents believe in me first. Then the rest wasn’t easy but I worked my way through it. Now when I look back, I say it was nothing… because struggle has no lifespan. It simply continues to challenge you to do better and I strive for that every day with my music.

Sugarzzz
Bhuladiya” gave me a good start followed by “Civilized Animal”. Kyu Hua (Reloaded) with Zee Music Company in collaboration with Arijit Singh, was taking a big step after many baby steps in my career. My work started getting recognition. Now, by God’s grace, I have a lot of fans and followers including those who once thought that I don’t belong here.

Related: ‘Ro Na Tu Maa’ A Song For Victims of Peshawar Attack is Released
Q8: Who helped you most in your journey? Who gave you advices?
Ans: Many give advices and I listen to them all with interest and a smile on my face. I try and implement what I discuss with my loved ones and well-wishers. Smart me!
I would want to thank the team of people that I work with, especially Ali Mustafa, for giving beautiful music to my words along with Crescendo Music, Amplify Times, Zee Music Company for their powerful support. I take this opportunity to thank Arijit singh for adding five stars to my work. Also thank my family and friends for their moral support and lastly myself for having the strength to get-up and fight every time I am challenged.


Q9: What do you do now a days?
Ans: Days are going really busy I am working on some very interesting projects like Adat Buri, Jogan, Boy on Other Table and many more. Some really good collaborations are in the pipeline and I am expecting many more will happen… fingers crossed. Hope you all like it and treat them with same love and support as my already released tracks. Stay tuned and follow me on my facebook page ‘Sugarzzz’ for latest updates and releases.


Q10: What is your message to your fans?
Ans: You all are Sugarzzz’s lifeline. Your support and love means a lot to me as it keeps me motivated and gives me energy. I want to say that I love you all and a special thanks to all who write to me everyday… Keep following and sharing.


Q11: Any message for new artist?
Ans: Keep your face towards sunshine, and the shadows will fall behind.
Be strong not brittle… Don’t bend but be flexible… world is a tough place but it will carve out the real you if you stay smart and wise. My best wishes to you all!


Leave a Reply